header_001.jpg header_005.jpg header_006.jpg header_003.jpg header_004.jpg header_002.jpg

ABC

foto.PNG (5).jpg


ABC staat voor Amersfoortste Brede Combinatieschool.

ABC de Laak is een van de 14 ABC's in Amersfoort en herbergt, naast PCBO De Vuurvogel, ook ODS de Gondelier, Kinderdagverblijf Snorkelland (Humanitas), Partou BSO en peuterschool.

Als ABC De Laak verzorgen wij  onder meer een gezamenlijke georganiseerde Sinterklaasintocht, de jaarlijkse Laakweek, de gezamenlijke kinderboekenmarkt. etc.

Het groene schoolplein:

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen rond ons groene schoolplein en wat jouw bijdrage hieraan kan zijn via facebook.

wilde woensdag.png

Wilde woensdag in Vathorst!

Nieuwe serie kinderactiviteiten in Vathorst.

 

 

Elke woensdag wordt er tussen 14:30 en 16:00 uur voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar een activiteit georganiseerd door vrijwilligers en stagiaires met ondersteuning vanuit Welzin in samenwerking met diverse partijen en ondernemers in de wijk. De kosten zijn 1 euro per keer tenzij anders aangegeven. Sommige thema’s zijn iets specialer en worden daarom de Wilde Woensdag special genoemd, de kosten daarvan zijn 2,50,-. Deze kosten zijn altijd inclusief alle materialen, koekje en limonade.

Er is een vrije inloop maar om zeker te zijn van een plekje raden wij sterk aan vooraf een kaartje te kopen. Dit kan vaak zelfs tot wel 2 maanden vooruit! Dus boek nu alvast de leukste activiteiten! Want, VOL = VOL

Kaartjes kopen is mogelijk elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 – 14.30 uur of via elisabeth.vandoornum@welzin.nl

Informatie en inzicht in het programma: Zoek ons op Facebook: Wilde Woensdag en Welzin Vathorst.

Voor vragen kunt u contact opnemen Elisabeth van Doornum, 0622805576 of elisabeth.vandoornum@welzin.nl

© PCBO basisschool - de vuurvogel - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ